top of page
3. A.jpg

LOKAAL & BIOLOGISCH

Folle Grûn staat voor lokaal en biologisch. In Folle Grûn werken een tuinder, kok, boer en voedingsconsulent samen. We zoeken hierbij naar de verbinding tussen smakelijk voedsel, een gezonde bodem én jouw gezondheid. 

 

Folle Grûn biedt een divers pakket van seizoensgroenten, vlees, zuivel en aanvullende diensten als catering, workshops en voedingsadviezen. Wij zijn actief in Heerenveen, Akkrum, Jirnsum, Grou, Leeuwarden en omgeving.

2. O.pdf3.jpg
folle-grun-ui.png
logo9.png
4. E+B.jpg
folle-grun-bataat.png

VAN HET LAND OP JE BORD

Met Folle Grûn weet je wat je eet. Als consument neem je rechtstreeks af bij de voedselproducent. Je ziet niet alleen waar het voedsel vandaan komt, je kan ook zelf meewerken in de productie ervan.

 

Van het land op je bord, zonder tussenkomende partijen, dit wordt bij Folle Grûn werkelijkheid.

6. C.jpg

KWALITATIEF

GEZONDE VOEDING

Deze unieke samenwerking komt tegemoet aan de steeds groeiende behoefte naar lokaal, duurzaam en biologisch eten. Kwalitatieve en gezonde voeding voor iedereen, waarbij de boer en consument direct met elkaar in contact staan. 

 

Diegenen die zelf mee willen werken, kunnen zich aansluiten bij een lokale gemeenschap. Bedrijven en organisaties kunnen hun medewerkers en contacten onthalen op een uitje, training, catering en presentaties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten die Folle Grûn aan zakelijke klanten kan bieden.

folle-grun-biet.png
folle-grun-melk.png
7. R.jpg

Wil jij ook iedere week genieten van een (di)vers pakket met groenten, rundvlees, kippenvlees en/of eieren?

 

Meld je eenvoudig aan voor een abonnement via de website van Yn'e Sinne Farm. Eerst proberen? Dat is mogelijk! Kies voor een proefmaand.

6. C.jpg

SAMEN NAAR DUURZAAMHEID

De tuinder, de kok, de veehouder en de voedingsconsulent zijn ieder voor zich een sterk merk. Elk van ons staat voor een duurzame toekomst met aandacht voor grond, dier en mens.

 

Binnen Folle Grûn vullen wij elkaar aan en versterken we elkaar. Folle Grûn is voor ons dé manier om verbinding met burgers te maken en ons ideaal te verwezenlijken.

grun-bologisch-rundvlees.png
folle-grun-wortel.png
grun-biologische-groenten.png
folle-grun-artisjok.png
logo-heer-van-zuijlen.jpeg
nijemieden-logo.jpg
logo-ynesinnefarm.jpg
logo-goed-ite.jpg
bottom of page